keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Vaaleansininen eteinen

Meidän eteinen koki remontin myötä aika ison muutoksen. Aluksi meinasimme jättää alkuperäisen 50-luvun kaapiston eteiseen. Kaapisto oli rakennettu paikanpäällä ja se oli puuta. Hajun takia jouduimme purkamaan sen. Muissa huoneissa oli myös alkuperäiset puiset vaatekaapit.








Tuon vihreän lipaston saimme asunnon edellisiltä omistajilta. Tarkoituksena on hioa se ja maalata näillä näkymin valkoiseksi. Tuo ihanan pirtsakka retrotapetti ei näytä tässä kuvassa ollenkaan pahalta, mutta todellisuudessa siitä sai migreenikohtauksen! Kyseisellä tapetilla olikin tapetoitu sitten eteisen ja ruokailuhuoneen jokikinen seinä! Kuvio on itseasiassa aika ihana ja värikin kelpais, jos tapettia laittaisi yhdelle seinälle, ei ympäriinsä!








Puulevyjen ja kaapin takaa paljastui maalipinta. Seinät piti tasoittaa, hioa ja maalata aika moneen kertaan ennenkuin entiset maalit saatiin piiloon.






Maalasimme seinät vaaleansinisellä maalilla. Vaatekaappi on Ikeasta. Eteisen toisella reunalla on vielä kiinteät kaapit, joista yksi on vaatteiden säilytystä varten.
























Tuo eteisen ovi olisi tarkoitus maalata valkoisemmaksi (on aika kellertävä). Myös muut väliovet on vielä käsittelemättä. Säilytimme alkuperäiset ovet, koska ne on muistona 50-luvulta.











Pietulla on oma naulakko eteisessä. Tähti -kassi on alelöytö Hemtexistä. Siinä on hyvä säilyttää hanskat ja hatut. (Olen laittanut tällä hetkellä käytössä olevat asusteet kassiin, ettei Pietun tarvitse joka välissä purkaa kaappia...helpotusta äidille!)





Näköjään meni taas yötöiksi nämä mun kirjottelut...nyt pitää lähtee nukkumaan, että jaksaa aamulla herätä!

Hyvää yötä!





-HiPsu-

1 kommentti:

  1. Harvoin näkee näin hienoa 50-luvun eteistä. Olipa mukava taas lukea kuinka joku 5 pennin suutari on tuhonnut sen. Nämä alkuperäisesti säilyneen asunnot olisi syytä päätyä niitä arvostavalle.

    VastaaPoista