tiistai 15. helmikuuta 2011

Remonttijuttuja vaihteeksi

Vihdoinkin sain aikaseksi piirtää pohjakuvan meidän kodista. Piirsin ihan vaan tussilla, koska tietokoneella tehtäessä menisi ikä ja terveys (ainakin mulla!). Laitan myös muutaman kuvan keittiön remontista.



Ennen







Jälkeen


Eteisestä purimme seinän ja kaapistot, jotka muodostivat ahtaan käytävän. Eteinen on nyt huomattavasti avarampi ja valoisampi. Se on toimii nykyään myös pelikenttänä, jossa Pietu ryskää salibandymailansa kanssa. Kantava tukipilari oli tietenki pakko jättää paikoilleen, ja näin ollen keittiöön on kaksi kulkuaukkoa eteisestä. Pilari on hyödynnetty keittiön puolella säilytyskäyttöön. Keittiöstä purimme seinän ja kaiken muun mahdollisen.










Seinä ja vanhat kaapistot on purettu pois















Seinien tasoittaminen oli isotöistä hommaa...







Uuden keittiön asennus.
Appiukko ja sähkömies hommissa.

Ei oltais selvitty remontista ilman perhettä, sukulaisia ja ystäviä. He olivat korvaamaton apu! Kiitos heille! Mieheni isä käytti kuukauden kesälomansa meidän remonttiin. Ilman hänen panostaan emme olisi ehtineet tehdä remonttia parissa kuukaudessa. Mieheni oli koko remontin ajan töissä ja vapaa-ajat hän teki remonttia. Itse olin Pietun (silloin 1v 4kk.) kanssa kotona. Tietenkin olin työmaalla kaiken mahdollisen ajan kun sain Pietulle hoitajan. Olihan se aikamoista härdelliä. Välillä tuntui, että mihin tässä ollaan ruvettu! Nyt jälkeenpäin kun katsellaan mieheni kanssa remonttikuvia, molemmat toteaa, että ei ikinä enää remonttia! Kantapään kautta opittiin monta asiaa kun ensikertalaisia oltiin. Tosin nyt hieman viisaanpana vois moni homma sujua varmasti paremmin!




Keittiön kattoon asensimme paneelit, jotka maalasimme valkoiseksi. Kaksi seinistä on maalattu maitokahvin värikseksi. Alunperin näihin seiniin oli tarkoitus laittaa tapetti ja välitilaan lasi tai kirkas pleksi. Kylppäriremontin vuoksi jouduimme tinkimään materiaaleista.






Laitan lisää kuvia keittiöstä kun saan aikaseksi! :)







                           -HiPsu-

3 kommenttia:

  1. Olipa kiva nähdä keittiö ja ruokailutila alkuperäiskunnossa. :) Musta tuo vanha tapetti on kyllä aika ihana! :D <3

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi sinulla! On se ihana nähdä noita ennen ja jälkeen kuvia, muutos on niin valtava! Itse en ole meidän remonttia paljoa kuvannut, olis ehkä kannattanut...

    T.Hildaliina hirsien keskeltä ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista!:) Itseäkin harmittaa kun en ole ihan joka vaihetta kuvannut, mutta onneksi edes jonkun verran. Kuvia katsellessa voi muistella remonttiaikaa ja todeta, että ei ikinä uudestaan!:)

    VastaaPoista