sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Keittiöstä lisää

Ihanaa kun aurinko on paistanut koko viikonlopun! Kummasti se vaan aina piristää. Ja pakkanenkin jo hellitti vähän, niin päästiin Pietun kanssa ulkoilemaan. Päivä tuntuu pidemmältä kun viideltä oli vielä valoisaa, eli kyllä se kevät on tulossa!


 Nämä mun blogiin kirjottamiset tapahtuu yleensä illalla kun Pietu on jo nukkumassa. Meinaa vaan ajatus karkailla kun väsyttää.. Mut vielä ajattelin laittaa remonttikuvia keittiöstä. Ennen remonttia keittiössä ei ollut tiskikonetta (aivan ehdoton!) eikä liesituuletinta.  Remontoinnin ensikertalaisina emme tietenkään ottaneet huomioon, kuinka paljon asunnossa on tehtävä sähkötöitä. Halusimme lisää pistorasioita ja paikkoja valaisimille. Asunnossa oli alkuperäinen 50-luvulta oleva sähköpääkeskus. Se täytyi vaihtaa, jotta pystyimme "nykyaikastamaan" asunnon. Urakka ei ollutkaan mikään pieni homma, vaan sähkömiehelle kertyi lopulta 50 työtuntia!











Pidän edelleen noista valkoisista kiiltävistä ovista, mutta työtason väristä en. Aito puu olisi ihana (työläs...) tai paksumpi kiiltävän valkoinen taso. Voihan sitä haaveilla, mut ei me aleta tätä asuntoa enää remontoimaan. Jospa me joskus rakennetaan se haaveissa oleva omakotitalo, niin saan sitten toteuttaa suunnitelmani!:)




















Kuten kuvista näkyy, meiltä löytyy aika paljon vaaleanpunaista. En tiedä mikä siinä värissä viehättää! Se on vaan jotenkin valtautunu. Minulla ei omasta mielestä ole mitään lempiväriä, vaikka voisi hyvin kuvitella sen olevan vaaleanpunainen (varsinkin meidän makuuhuoneen värityksestä voi niin päätellä...). Sisustuksessa eniten pidän valkoisesta. Muuta värit tulevat lisänä.





Aurinkoista alkavaa viikkoa!





-HiPsu-





1 kommentti: