perjantai 11. helmikuuta 2011

Olisipa jo kesä!

Tällä hetkellä haaveilen kesästä ja kaikista kivoista asioista, mitä siihen liittyy. Aurinkoa, lämpöä, mökkeilyä, reissaamista ja ennen kaikkea stressitöntä elämää! Tällä hetkellä stressiä aiheuttaa viimeiset tentit ja esseet. En osaa kuin kuvitella, miltä tuntuu kun saan kaikki hommat tehtyä. Miltä tuntuu kun ei ole takaraivossa olevaa painetta tekemättömistä töistä...varmaan ihanalta!

Tiedän, että pitäisi nauttia jokaisesta päivästä, eikä sressata. Stressaamisessa olen aika etevä... (ainakin mieheni mielestä!) Minkä sille luonteelleen voi! Oikeastaan haluaisin k.o. luonteenpiirteestä eroon, sillä se häiritsee elämistä aikalailla. Pitäisi antaa kaiken mennä omalla painollaan... Paitsi ei ne tenttikirjojen asiat mene päähän itsestään ja ei näköjään lukemallakaan. Sen sain tänään todeta kun kävin tentissä. Hylsyhän sieltä tulee.. (palautin tyhjän paperin) Kysymykset oli mulle täyttä hepreaa. Tenttikirjassa oli vaivaiset 400 sivua ja panostin tärkeimmiltä tuntuneisiin asioihin. Noh, tentaattorin mielestä tärkeimmät asiat oli aivan jotain muuta kuin mitä olin lukenu! Eli mitä tästä opimme? Kannattaa lukea ne, mitkä ei tunnu tärkeimmältä!



Kesähaaveilujen lomassa löysin terassikuvia Lexingtonin sivuilta. Tällainen terassi ois aika ihana! Kyllä kelpais istua iltaa ja grillata ystävien kanssa. Meidän pienellä parvekkeella ei kovin grillailla...korkeintaan kahvitellaan. Olen kuitenkin tyytyväinen, että meillä on parveke, missä voi lukea lehteä, juoda teetä ja nauttia kesäillasta.
















Tässä muutama kuva viime kesältä.






Parveke on ihanan suojainen suurien koivujen ansioista.









Stressitöntä viikonloppua kaikille! :)






-HiPsu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti