lauantai 5. helmikuuta 2011

Marimekkoa ja Nokiaa

Ensinnäkin kiitokset Dna:lle uudesta puhelimestani! Sain viime viikolla soiton Dna:n myyjältä ja kyllä, olin jo valmiiksi sanomassa EI kaikelle mahdolliselle myyntipuheelle. MUTTA ilokseni sainkin kuulla, että Dna haluaa palkita pitkäaikaisia asiakkaitaan antamalla uuden Nokian puhelimen ilmaiseksi! Puhelun aikana tarkistin useamman kerran (varmuuden vuoksi), enkö oikeasti joudu maksamaan puhelimesta mitään. Sain valita kolmesta puhelin vaihtoehdosta mieluisimman. Valitsin tietysti pinkin puhelimen! ( oli myös arvokkain niistä kolmesta...) Aikaa meni vain viikko ja eilen puhelin oli tullut postiin. Tämä päivä onkin mennyt puhelimen käytön opettelussa. Vanha puhelimeni on vuodelta kirves ja nahka, joten siihen nähden uuden puhelimen käyttö vaatii opettelua! Iloisesti minua yllätti puhelimessa oleva kamera, jolla saa otettua paljon parempia kuvia kuin meidän oikealla kameralla!


















Tässä Marimekon pussukassa säilytän uudenkarheaa puhelintani.












Tämän Marimekon tunikan "ostin" tällä viikolla. En ikimaailmassa voisi ostaa mitään 64 euroa maksavaa tunikaa näillä tuloilla (opintotuki). Minulla on ollut vuoden verran käyttämätön lahjakortti Marimekon liikkeeseen. Olen aina silloin tällöin piipahtanut liikkeessä katsomassa, josko tuhlaisin lahjakorttini. En kuitenkaan pystynyt päättämään, mihin sen raaskin käyttää. Tällä viikolla päätin käydä taas katsastamassa tarjontaa ja ihastuin välittömästi tuohon pirtsakkaan kuosiin!













Tämä on itseasiassa aika monikäyttöinen vaate. Tänään pidin sitä saappaiden ja neuletakin kanssa ja kesällä aion pitää sitä ihan vain mekkona! :) (Pussukan ostin samalla, siitä piti pulittaa 10 euroa, mutta on se niin ihana!)




Ihanaa viikonloppua kaikille!




-HiPsu-

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta puhelimesta! :) Milloinhan minä saan samanlaisen puhelun...? Nim. ollut Dna:n asiakas alusta lähtien. :D
    Ja kivoja Marimekon ostoksia. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!:) vieläkin ihmettelen, että miksi minä sain sen puhelun!:) Puhelin tuli kyllä ihan tarpeeseen! Marimekon tuotteet on kyllä ihania, mutta tyyriitä. Niitä ei tod. tule joka päivä hankittua..

    VastaaPoista