perjantai 18. maaliskuuta 2011

Vaaleanpunainen muuttuu pinkiksi!

Vaaleanpunaista...sitä löytyy meidän makkarista! Tulikin valittua tuo vaaleanpunainen tapetti sillon muutama vuosi sitten. Se nyt sitten sanelee aikalailla muunkin värityksen tässä huoneessa... Nyt jos saisin valita niin valitsisin raikasta VALKOISTA, paljon valkoista! No onhan nuo muut seinät valkoiseksi maalattu, mutta kyllä tuo vaaleanpunainen tapetti on aika vallitseva. Ystäväpariskunta ihmetteli, että miten mieheni pystyy nukkumaan vaaleanpunaisessa huoneessa. Mieheni totesi siihen, että kun laittaa silmät kiinni ja alkaa nukkumaan, niin kyllä se onnistuu!;) Olenkin erittäin kiitollinen, että mieheni ei puutu sisustuksellisiin asioihin, vaan jättää ne minun huolekseni... :)

















Musta sänky on Ikeasta, tykkään siitä tosi paljon! Sänky on metrin korkea, koska laitoimme jenkkisängyn patjat sängynrungon päälle (onneks kukaan meistä ei oo vielä pudonnu sängystä!). Päiväpeitto on Pentikistä ja tyynyt on ostettu Pentikistä ja H&M:ltä. Makkari on suoraan sanoen yltiöromanttinen (onkohan tuollasta sanaa ees olemassa?). Jos nyt tehtäs remonttia, niin meille tulis aika erilainen makuuhuone. 


Tässä kuvassa on aikalailla sellasta tyyliä, mitä haluan:


(kuva: Finlayson)

 Huomattavasti selkeämpää ja ei niin romanttista! Aika sama värimaailma näkyy kuitenkin olevan: mustaa ja valkoista, mutta hempeä vaaleanpunainen on vaihtunut raikkaaseen pinkkiin. Ihana kuva kaikinpuolin!




-HiPsu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti